Vi støtter vores kunder og vores medarbejdere i deres stræben efter succes.

Foto Far

Historien bag virksomheden MAJKA går helt tilbage til 1978, da virksomhedens grundlægger – Janusz Demiańczuk – den 27. juli opnåede bemyndigelse til at udføre håndværksydelser som blikkenslager. Mindre end 10 år senere udvidede han sin bemyndigelse til også at omfatte teglbelægning, hvilket gjorde det muligt at udføre en bredere vifte at byggearbejder. Som en konsekvens af dette opstod ”Bygge- og Renoveringsvirksomheden Janusz Demiańczuk”. Det dynamisk voksende marked, og samtidigt behovet for nye ydelser og teknologier, hvilket førte til beslutningen om at udvide virksomhedsprofilen. I 1992 tog virksomheden det navn den benytter til den dag i dag – Produktions- Handels- og Servicevirksomheden MAJKA Maria Demiańczuk (på polsk: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo Usługowe MAJKA Maria Demiańczuk).

Majka Danmark - Konrad Demianczuk

I dag er de fleste af de opgaver vores virksomhed udfører kommunale projekter og offentlige licitationer. De, som bestiller vores ydelser, er offentlige enheder (kommuner, skoler, hospitaler), samt boligselskaber og andelsforeninger fra podlaski- og mazowieckiregionen i det centrale Polen. Vi samarbejder også med individuelle investorer på det lokale marked. Pålidelighed, professionalisme og konkurrencedygtighed har gjort, at det er lykkedes os at vinde vores kunders tillid og agtelse.

Grundlæggeren af den danske virksomhed, Majka Danmark, er Konrad Demiańczuk, som i over et årti har været tæt knyttet til familievirksomheden. De tiltag vi har taget for at optimere byggeprocesserne, samt den proøkologiske tilgangsvinkel til hvordan virksomheden fungerer, har fået konkrete følger. Det blev besluttet at investere i Polytech–teknologien, som stadigt hyppigere anvendes til systemgulve. Tiltagene indenfor miljøbeskyttelse består her i anvendelse af granulater af polystyren. Der er nu også opstået en efterspørgsel efter Polytech-produkter på det danske marked.